Web Development

Getting files onto a website – mellonamin

mellonamin

Member

Posts: 119
From: Maryville, TN, United States
Registered: 11-16-2004
Okay, I have a geocities.com "website". I am trying to attach one of my C++ programs to it so that when the link is clicked on, people can download it. Does anyone know how to do this?? When I tried, it said I couldn't upload .exe or .cpp files to the site and when I tried something else, it said something like invalid c protocol or something...any help???

------------------
Vita sine amore est mors.

mellonamin

Member

Posts: 119
From: Maryville, TN, United States
Registered: 11-16-2004
Okay, scratch that....I read that geocities.com does not support .EXE files for security reasons...anyone know any other good free web hosts??

------------------
Vita sine amore est mors.

mellonamin

Member

Posts: 119
From: Maryville, TN, United States
Registered: 11-16-2004
Okay, scratch that one too. I just made the file into a .zip file and it allowed me to upload it! Okay, you can just delete this topic....it is pointless now.

------------------
Vita sine amore est mors.

goop2

Member

Posts: 1059
From:
Registered: 06-30-2004
Freewebs is prety good... Easy to use too.

------------------
------------------------

This is the stupid useless thingy that is underneath my post... It is also NOT my name...

outcast

Member

Posts: 40
From: Guatemala City, Guatemala
Registered: 12-08-2004
Web servers are cheap now and so is domain name registration. I would just suggest getting your own web site domain name and server. You can get 1 gig of space and 25 bandwidth for $5 or so a month. And you can get 20 gigs and unlimited bandwidth for 10 a month. Domain names cost about 8. So for around $50 a year you can your owns server, a gig of space or more. As well as your own email addresses and so on. I was so happy when I got my server, it was so much nicer than looking for an Ok free one. Jeff

------------------
Jeff McArthur. Creating Nak'Urij
BlueGill Studios Games

CobraA1

Member

Posts: 926
From: MN
Registered: 02-19-2001
Yeah, I dropped the free business a while ago. Ever since Yahoo took over, GeoCities went downhill - they kept dropping more and more features . When they announced they were dropping FTP support, I dropped them completely. By then I had a good parttime job, so I looked around and got myself a good pay server.

------------------
"The very idea of freedom presupposes some objective moral law which overarches rulers and ruled alike." -- C. S. Lewis (1898 - 1963), "The Poison of Subjectivism" (from Christian Reflections; p. 108)

Switch Mayhem now available! Get it here
Codename: Roler - hoping to get more done over the holidays . . .

outcast

Member

Posts: 40
From: Guatemala City, Guatemala
Registered: 12-08-2004
No kidding. I used to use 50 Mgs free. But when they dropped the FTP I was screwed. The FTP is the most important thing in my opinion. Well if any of you need a small amount of server space for something I could let you have some of mine. Jeff

------------------
Jeff McArthur. Creating Nak'Urij
BlueGill Studios Games

goop2

Member

Posts: 1059
From:
Registered: 06-30-2004
What idiots. Their suposed to ADD stuff not take it away!

------------------
------------------------

This is the stupid useless thingy that is underneath my post... It is also NOT my name...

mellonamin

Member

Posts: 119
From: Maryville, TN, United States
Registered: 11-16-2004
yeah, I plan on doing that when I actually start the game. I am just using Geocities for right now to see what kind of interest I could get. Thanks!

------------------
Vita sine Ieso est mors.
Life without Jesus is death.